Læringsforløbet i Åben Dialog - på tværs af kommunal og regional indsats er udviklet på baggrund af de lokale erfaringer, vi er lykkes med at opbygge i partnerskabet med Center for Botilbud i Job, Udsatte og Socialpsykiatri i Aarhus Kommune, der i flere år har været toneangivende i arbejdet med at udvikle og implementere Åben Dialog i faglig og organisatorisk praksis. 

Læringsforløbet er målrettet medarbejdere og organisatoriske enheder i og på tværs af Job, Udsatte og Socialpsykiatri i Aarhus Kommune samt Psykiatrien i Region Midt, der ønsker at arbejde med og udvikle Åben Dialog i samspillet med borgere, netværk og samarbejdspartnere.

Målet er, at medarbejderne opnår viden, forståelse og færdigheder, der styrker udvikling af Åben Dialog i praksis i samspillet med borgere, netværk og samarbejdspartnere i det tværfaglige- og organisatoriske samspil.

Læringsforløbet levendegøres i en tæt dialog med de involverede ledere og organisationerne bag, som ønsker at forstærke den faglige tilgang og fælles sprog på tværs af faglige og organisatoriske grænser.

Lige nu kører vi to hold. Vi forventer at starte nye hold op i 2022.

Læs mere om læringsforløb

Hvis du vil høre mere om læringsforløb i Åben Dialog, så kontakt Mie Leer på miele@aarhus.dk